Kvaliteten af vores planter og træer

Hækplanter Heijnen blev grundlagt i 1976.

Så vi har meget erfaring med dyrkning af hækplanter samt planter og træer fra middelhavsområdet af høj kvalitet. I løbet af årene har vi udviklet vores egne kvalitetsstandarder og bestræber os dermed altid på at opnå den bedst mulige kvalitet. Derfor udvælges vores planter af en kvalitetsjury og gives et certifikat.

Det er tydeligt, at planterne og træerne hos os får ekstra opmærksomhed. Mere end på de fleste andre planteskoler. Vi omplanter, beskærer og underskærer (afskæring af rødderne under rodklumpen, så planten gror nye rødder og dermed får et fyldigere og bedre rodsystem) planterne regelmæssigt. Dermed får rodklumpen – som er den vigtigste del af planten – den meste opmærksomhed. På grund af den ekstra indsats vi gør, og den forstikning, som vi udfører som standard, samt brugen af den passende mængde kunstgødning, har planterne et godt rodsystem. Det kommer planten til gode, når den står i din have.

Når du afgiver en bestilling hos os, bliver planterne gravet ud af jorden og transporteres derefter straks hjem til dig. Men først undgår planterne en kvalitetskontrol. Godkendt? Så bringer transportører, der er specialiserede i transport af planter dem hjem til dig, så du hurtigt kan få glæde af de flotte planter i din have.

Leveringstidspunktet aftaler du nemt via vores bestillingssystem. Bestillingen gennemfører du i en håndevending, og så varer det ikke længe, for vi banker på døren hjemme hos dig.

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp? Så kan du kontakte vores kundeservice ved at ringe til +4578725613 eller skrive til info@haekplanter-heijnen.dk.