Corona update: We will still deliver your orders. Our carrier delivers the plants without any personal contact.

Kvalitet af vores produkter

Vi har mere end 50 års erfaring i avl og dyrkning af planter i høj kvalitet til afdækning.

Vi har udviklet vores egne strenge kvalitetsstandarder og vi har kun planter fra de bedste arter. Derfor giver vi kun gartnere top kvalitet planter.

Hvordan vi sikrer kvalitet i vores hækplanter

Det gør vi ved at give hver plante mere opmærksomhed. Med kun fire medarbejdere på holdet, er alle involveret i hver fase. Vi planter sammen, transplanterer og skærer vores planter et par gange om året. Vi mener, at rodkuglen er den vigtigste del af en plante, og vi bruger mere tid på det. Dette er dybest set, hvad der giver os en fordel i forhold til andre gartnerier.

Da vi ikke har all planter i vores planteskole, samarbejde med andre planteskoler, der tror på at levere den samme kvalitet af hække planter. Vores mål er at sikre, at din hæk skiller sig ud, så længe du vil have den til at holde i din have. Når du ser på vores billeder, vil du få det korrekte indtryk af vores hækplanter. Vi mener også, at transport er meget vigtig. Vores anlæg leveres af transportører, der specialiserer sig i transport af paller til individuelle kunder. Planterne ankommer derfor altid friske.

Hvad gør os anderledes?

  • Vores planter har et godt system af rødder, fordi vi transplanterer, trim og underskærer planterne flere gange om året og bruger den rigtige mængde af gødning
  • Alle planter er personligt udvalgt og bedømt på kvalitet
  • Vores anlæg lever op til strenge kvalitetskrav og er certificeret
  • Alle planter er friske fra jorden og ikke opbevaret
  • Vi giver mere opmærksomhed til alle hækplanter