Corona update: We will still deliver your orders. Our carrier delivers the plants without any personal contact.

Vores gartneri

Hækplanter Heijnen blev grundlagt af Heijnen familien i 1976.

I tre generationer har gartneriet ydet planter af høj kvalitet til hække.

Ved at blande vores erfaringer, solidaritet og forpligtning for at opfylde kvalitetskravene, er vi i stand til at Grow smukke hække planter, som vores kunder kan nemt vokse på deres haver.

Ejer af Gartneriet: Ramon Heijnen

Vores gartneri ligger i den rolige landsby Roggel, i den sydlige del af Holland nær den tyske grænse. Vores gartneri er omkring 8,5 hektar og gennem avl og samarbejde med andre gartnerier, dyrker vi planter i høj kvalitet.

Derudover tilbyder vi ekstra services såsom, god levering og en guide til hvordan du planter og plejer din hækplante. Vi har en bred vifte af kunder, herunder private klienter og gartnere.

Vi sælger vores planter i hele Danmark. Vi har gjort dette muligt via et transportnetværk, hvor vi er forbundet. Dette gør det meget lettere at transportere planter til vores kunders hjem hurtigt.

Vi har kun fire ansatte, der arbejder i gartneriet - far, søn og få flere medarbejdere. Da vi kun har få mennesker, der arbejder på gartneriet, sikrer vi, at vores kunder får planter af høj kvalitet. Vi er meget forbundet med alt, hvad der sker i vores gartneri. Den største fordel ved dette er, at alle arbejdere kan fokusere på gartneriet. Vi er i stand til at se alle planter vokse, og vi kan styre og bidrage til deres vækst.

Hækplanter Heijnen leverer kun kvalitetsplanter ved at kombinere passion og solidaritet medarbejdere med engagement for at sikre, at kvalitetskravene opfyldes.

Vi laver også mange ting, som andre gartnerier ikke gør. Vi transplanterer, klippe og underskærer planterne på regelmæssig basis. På denne måde får planterne bedre rodkugler og vokse godt. Således er risikoen for fiasko er stærkt reduceret.