Vores planteskole blev grundlagt i 1976

Familien Heijnen har i tre generationer stået i spidsen for Hækplanter Heijnen.

Ramon Heijnen står for den daglige ledelse af familiefirmaet, som i mange år har dyrket planter af høj kvalitet. I begyndelsen fokuserede vi på dyrkning og salg af alle former for hækplanter. Og nu har vi udvidet vores sortiment med træer og planter fra middelhavsområdet.

Vores firma er beliggende på 12 hektar i Roggel i den sydlige del af Holland. Vi startede først med kun at sælge vores planter i Holland, men nu eksporterer vi dem også til: Belgien, Tyskland, Østrig, Schweiz, England, Frankrig, Sverige og Danmark.

Planternes kvalitet har øverste prioritet hos os. Det ved alle. Og det er også en af grundene til, at vi eksporterer flere og flere planter til andre lande i Europa. Vi dyrker selv planterne, vi har mange års erfaring, og vi arbejder med et forholdsvist lille og meget engageret team, og derfor ser vi bogstaveligt talt planterne vokse og holder nøje øje med deres vækst. På den måde sørger vi for, at du får planter af bedste kvalitet med hjem i haven.

Og der er mere. Vi træffer også andre tiltag, så risikoen for, at planterne dør, er minimal. Disse tiltag er: omplantning, beskæring og underskæring (afskæring af rødderne under rodklumpen, så planten gror nye rødder og dermed får et fyldigere og bedre rodsystem). På den måde gør vi rodklumpen stærkere, så planten vokser hurtigere. Hvis der trods alle forventninger opstår problemer, bedes du kontakte os. For vi lægger også stor vægt på service. 

Ønsker du at kontakte vores kundeservice? Så kan du ringe til +4578725613 eller skrive til info@haekplanter-heijnen.dk.