Pakket med kærlighed,
til dig!

#title#

Overraskende bæredygtigt!

Verden
  • Fremstillet af FSC-certificeret pap
  • Helt fri for plastik
  • Fuldt ud genanvendeligt

På vej og godt passet på!

Kasse

Lige før afgang vander vi planterne tilstrækkeligt, så de ikke tørrer ud under transporten.

Leveret med kærlighed

Træ

Tag planterne ud af emballagen efter levering, og vand dem efter behov.

Plantningstips

Pakket med kærlighed, til dig!

Vores unikke emballage til planter

Hvis der er noget, vi er stolte af hos Heijnen Planter, så er det vores emballage til planter. Vi har udviklet vores egen unikke måde at pakke vores 9x9 cm potteplanter på. Efter mange års fortsat udvikling og forskning er det lykkedes os at skabe en emballage, der gør det muligt at levere planter ubeskadiget og hurtigt til dit hjem via en pakkeservice. Det gør os unikke!

Forsendelse af planterne

Vores planter leveres af transportører, der er specialiseret i palle- og pakketransport. På denne måde sikrer vi, at du får friske planter og hurtig levering.

Planterne transporteres fra gartnerierne til et centralt punkt og derfra til depotet. Fra depotet bliver de leveret direkte til vores kunder.

Forsendelse af paller

Vi leverer planterne med en (lille) varevogn i den leveringsuge, du har valgt. Den nøjagtige leveringsdag og -tidspunkt er ikke fast. Det vil være mellem tirsdag og fredag fra kl. 8.00 til 18.00. For at sikre, at planterne er af høj kvalitet, og at de leveres til dig i optimal stand, bliver planterne på gartneriet så længe som muligt. Under ordreplukningen kontrolleres de endnu en gang grundigt for kvalitet. Planterne pakkes derefter omhyggeligt for at beskytte dem under transporten.

Du behøver ikke nødvendigvis at være hjemme, når planterne bliver leveret, så du behøver ikke at tage en dag fri fra arbejde. Hvis du ikke er hjemme, vil planterne blive stillet et passende sted ved dit hus eller din indkørsel.

Vi transporterer planter på paller eller i pallekasser. Inden planterne forlader gartneriet, får de rigeligt med vand, så de ikke tørrer ud under transporten. Vi stiller pallerne hjemme hos dig uden beregning.

Forsendelser af pakker

Så snart vi modtager din ordre, sørger vi for, at den kan komme med på den næste transport. Det er typisk mellem 1 og 5 arbejdsdage efter modtagelse af betaling. Når dine planter er klar til afsendelse, vil du modtage en e-mail fra os med et track & trace-nummer, der angiver den nøjagtige dato og det nøjagtige tidspunkt. Under normale omstændigheder vil din pakke blive leveret den følgende arbejdsdag. Ordrer, der er klar til afsendelse om fredagen, leveres normalt om lørdagen.

Pakning og klargøring af planterne til forsendelse sker så tæt på afgang som muligt for at holde planterne i topform. Vi sender planterne tilstrækkeligt vandede, så de ikke tørrer ud under transporten. Selv ikke forsinkelser har en negativ indvirkning på planterne på grund af vores emballeringsmetode. Vi foretrækker en lidt 'tør(ere)' jord frem for en alt for våd, da planterne næsten ikke mister fugt i emballagen. Så udtørring er ikke et problem!

På selve leveringsdagen vil du om morgenen modtage en e-mail (tjek også i spam) med leveringstidspunktet. Så ved du inden for en time (f.eks. mellem kl. 10.00 og 11.00), hvornår din ordre bliver leveret. Hvis du ikke er hjemme på det angivne leveringstidspunkt, skal du følge instruktionerne i e-mailen fra vores leveringsfirma. Dette giver dig mulighed for at:

  • ændre leveringsadresse eller leveringsdag;
  • få pakken leveret til en pakkeshop i nærheden af dig; eller
  • give tilladelse til at sætte pakken et sted (f.eks. i carporten eller ved hoveddøren)

Kort sagt er der masser af muligheder for at få dine planter hjem til dig så hurtigt som muligt. Når planterne er leveret, er det bedst at tage dem ud af emballagen med det samme, så de kan 'ånde'. Vand planterne efter behov. For tips til plantning, se vores side med plantningsinstruktioner.

 

Bemærk venligst, at i travle perioder eller på grund af andre uforudsete omstændigheder kan din levering blive forsinket. I sådanne tilfælde vil din ordre blive leveret til dig den følgende arbejdsdag. Vi vil altid give dig besked om dette i god tid.

 

Praktisk

Emballagemetoden afhænger af, hvor mange planter du bestiller, og hvor stort træet eller planten er. Med næsten 50 års dyrkningserfaring ved Heijnen Planter bedre end nogen anden, hvordan man pakker planter, så kvaliteten bevares 100 %, samtidig med at transporten bliver så økonomisk som muligt. Det gør det muligt at stable planterne uden tab af kvalitet.

Se nedenfor, hvordan vi pakker vores planter, så du ved, hvad du kan forvente.

Anonym
24. november 2023
Hurtig og god levering. Alle planter OK!
Anonym
27. oktober 2023
Nem bestilling. Fin levering. Planterne var flotte og levede op til forventningerne.
Anonym
24. marts 2023
Nem bestilling, god kommunikation ifm transport, strålende forudgående information om produkterne. Produkterne var som forventet, dog var en enkelt af de 39 rødbøge var en alm bøg, men det går nok.
Anonym
17. januar 2024
Enkelt og nemt. De holder aftalerne.