#title#
Tips og tricks

Tips til havearbejde fra Heijnen Planter

Tips til havearbejde fra Heijnen Planter

Heijnen Planter samarbejder med forskellige producenter, der dyrker haveplanter med stor omhu og på en bæredygtig måde, som derefter tilbydes i vores webshop med haveplanter. Dyrkningen af disse planter kræver stor dygtighed. Nogle gange kan der gå år, før haveplanter er klar til salg. Hvor dejligt ville det ikke være, hvis disse planter kunne komme til deres ret i din have?

Heijnen Planter vil derfor gerne informere kunderne om, hvordan de passer planterne korrekt, så de får maksimal glæde af haven eller altanen.

Hjælp til havearbejdet

Planteeksperterne hos Heijnen Planter skriver jævnligt interessante artikler om alt inden for havearbejde. Det kan være beskæringsinstruktioner, beskyttelse af planter mod frost, korrekt vanding eller gødning af planter. Kort sagt, forskellige praktiske og nyttige tips, der vil gavne væksten og blomstringen af haveplanter!

Har du et spørgsmål eller et forslag til havearbejde, som helt sikkert skal med i et blogindlæg? Hvis ja, så kontakt os, og hvem ved, måske skriver vores planteeksperter en god artikel om det!